FML; Fuck My Life

fuck my life

orang kata nak kerja hantar banyak2 resume

dapat panggilan interview

fuck my life

orang kata kalau nervous interview, pergi banyak2 interview

aku hantar resume

dapat call interview

tapi tak pergi

kenapa?

fuck my life

fuck my life

fuck my life

bagitahu parents

diaorang tak bagi

diaorang tanya kerja apa

aku bagitahu & explain lah pasal company tu

fuck my life

diaorang google company tu

diaorang tanya berapa gaji, kerja apa, company besar ke?

“oh ni company buat majlis orang kawen.. oh ni mesti kerja jual2 astro tepi jalan..”

fuck my life

orang cakap zaman sekarang ni jangan memilih kerja

yang penting experience tu

fuck my life

aku tak memilih kerja

aku explain experience tu penting

jangan memilih kerja zaman sekarang

fuck my life

they gave me that impression

tak payahlah kerja sembarangan tu

tak setaraf dengan degree kau

fuck my life

kalau tak setaraf dengan degree taklah aku minta

kalau aku nak kerja yang tak setaraf dengan degree dah lama aku minta cleaner, office boy, dll

fuck my life

i don’t event get to go to the interview

why? because my parents forbid me

fuck my life

interview pun tak pergi lagi macam mana nak tahu diri ni marketable

fuck my life

why don’t you just kill me already

and let me die

and rot in this fucking room

fuck my life

fuck my life

fuck my life

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: